Finest Fashion Fest

30 septembrie 2019

Obisnuit cu evenimentele mondene, Palatul Brukenthal Avrig a fost gazda Finest Fashion Fest. Festival exclusivist de moda, a adus în prim-plan personalitati consacrate ale fashionului romanesc, alaturi de creatiile acestora. 

Designeri, colectii și invitatii speciali

Organizatorii au pregatit un show impresionant, scenariul conceput urmand o nota profesionista și energica. Etalarea creatiilor a impartit seara in 2 etape.
Partea 1 a prezentat colectiile urmatorilor designeri: Atelier Emina; Reserved, Mily Mia; Anka`s Atelier.
Partea a 2-a a expus viziunile vestimentare ale designerilor: Viggo by Cătălin Botezatu; Insideu&Ana Popova by Alyanna; Correlli, Half of me&Maria Simion – Emy Alupei.

Prezentatoarea evenimentului a fost vedeta televiziunii romanesti, Ilinca Vandici, iar seara a urmat cu un after party gazduit de invitatul special: DJ BYOM.

De la fata locului

Festivalul de moda s-a remarcat prin spectacolul desfasurat in gradina Palatului Brukenthal, aleea principala devenind podium pentru modele. Alegerea locatiei, dupa spusele organizatorilor, a fost motivata de o apriga dorinta in mentinerea caracterului natural in care se regaseste palatul.

 

In acelasi timp, elementul dat a devenit cartea de vizita Finest Fashion Fest.

Palatul Brukenthal Avrig

Evenimentul Finest Fashion Fest desfășurat la Palatul Brukenthal din Avrig a fost unul cu real succes, aprinzând curiozitatea multor oameni. Digi 24 a făcut un reportaj special dedicat Palatului și festivalului fashion, astfel că puteți afla mai multe dacă nu ați fost prezenți. Deasemenea, mai jos găsiți și informații legate de ce evenimente va aduce viitorul la Brukenthal, ce a reprezentat Palatul de-a lungul istoriei sale și cum un management sănătos poate salva monumentele țării.

Publicată de Palatul Brukenthal Avrig pe Joi, 26 septembrie 2019

Expresivitatea colectiilor etalate au fost descrise de o serie de notiuni precum admirabil, elegant, minunat, incantator. 

Atmosfera show-ului a impresionat prin spectacolul de lumini si muzica, invitatii festivalului fiind placuti surprinsi de viziunea organizatorilor asupra unui eveniment de moda distins de cele clasice. 

Incununarea succesului a cuprins gradina palatului de numeroase aplauze, zambete si, desigur ca, un after party exclusivist. 

Reportaj Digi – Palatul Brukenthal Arig

Publicată de Palatul Brukenthal Avrig pe Luni, 30 septembrie 2019

 

Brukenthal, fashion si viitor 

Pentru unii, alegerea Palatului Brukenthal drept loc de desfasurare a evenimentului poate parea extravaganta. Cu toate acestea, organizatorii Finest Fashion si-au asumat riscurile, totul pentru a scoate in evidenta creativitatea si originalitatea desginerilor consacrati din Romania intr-o maniera unica. 

Combinat cu atmosfera si oamenii potriviti, seara evenimentului a devenit una speciala pentru invitati, spectatori si toti cei care au urmarit desfasurarea acestuia. 

Dat fiind succesul rasunator al festivalului, perspectiva unei noi editii, in viitorul apropiat, este imbucuratoare. Iar Palatul Brukenthal Avrig isi manifesta deschiderea pentru organizarea acesteia in gradinile sale.

Kit mulaj maini

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *