Targuri de Nunti

Petreceri de neuitat

Parcul Palatului sau Oranjeria sunt locurile ideale în care vă puteţi organiza petreceri diverse. Evenimentele care se pot sărbători sunt numeroase: nunti, botezuri, zile de naştere, majorate sau absolvirea şcolii.

Nunti

Locul ideal pentru nunta de vis

Sunteţi în căutarea locului perfect pentru cea mai importantăzi din viaţa dumneavoastră? Reşedinţa de vară a baronului Samuel von Brukenthal este un cadru romantic şi elegant, potrivit nunţii dumneavoastră. Fotografiaţi-vă în faţa fațadei istorice a palatului, aruncaţi un bănuţ care să vă îndeplinească o dorinţă în bazinul fântânii arteziene sau întâmpinaţi-vă invitaţii cu un pahar de şampanie în splendoarea florilor din grădina olandeză.
Cele două săli permit o amenajare flexibilă a spaţiului, pentru max. 120 de persoane. În funcţie de numărul de invitaţi puteţi petrece aici sau în aer liber, iar petrecerile mai mari se pot organiza într-un cort de evenimente în parcul Reşedinţei. Personalul calificat pregăteşte în bucătăria noastră un meniu festiv pentru nunţi sau oferă un bufet rafinat, totul conform dorinţelor dumneavoastră.

Botezuri

Totul pentru o inimă de copil

Vă oferim o sală de petreceri decorată adecvat, cu baloane. Bucătăria noastră prepară un meniu special dedicat copiilor, care întotdeauna a fost primit cu sclipiri în ochi. Sunt îndrăgite, în special, bufetele noastre dulci, la care servim creații din ciocolată, acadele, jeleuri și prăjituri de casă. Bineînțeles, ne ocupăm și de tortul aniversar. Asigurăm, la cerere, animatori, clovni, picturi pe față, muzică și invitații personalizate. În grădină, copiii pot admira animalele noastre: iepuri, rațe, găini și ponei.

Contacteaza-ne!