Revelion 2021

Petreceri de neuitat

Palatul Brukenthal din Avrig a fost gazda perfectă pentru numeroase petreceri de-a lungul timpului. Revelionul 2021 este o ocazie ideală de a lua parte și dumneavoastră la un astfel de eveniment, plin de fast și bun-gust.

Trecem puntea dintre ani împreună

Revelionul este un eveniment foarte important pentru toți, așa că te invităm să celebrezi un an de succes și să-l întâmpini cu eleganță pe următorul care se anunță mai fructuos. Te așteaptă un timp minunat în cadrul reședinței baronului Samuel von Brukenthal, iar cadrul oferit de aceasta va fi absolut magic.
Domeniul larg al Palatului va fi acoperit de zăpadă, sălile de sărbătoare vor fi amenajate ca în cele mai inspirate basme, iar invitații și meniul sunt detaliile care vor completa povestea Revelionului 2021 de la Brukenthal.
Vă invităm să ciocnim paharele de șampanie împreună, să dansăm pe muzică excelentă, să ne înfruptăm din bucate pregătite în bucătăria de top din cadrul Palatului.

Meniu delicios, bucate variate, la un preț unic

Pentru doar 475 lei de persoană, puteți trăi o adevărată poveste timp de două nopți în cadrul ansamblului Brukenthal din Avrig. În ceea ce privește marele eveniment, petrecerea de Revelion, veți avea la dispoziție un meniu de tip bufet suedez, completat de diverse sortimente de băuturi, ce vă vor anima pentru ore întregi de entuziasm.
Un sejur de poveste la Brukenthal implică un peisaj mirific de iarnă, bucate alese, companie selectă și amintiri multe de făcut. Transformați povestea în realitate, petreceți-vă Revelionul 2021 la Palatul Brukenthal din Avrig.

Contacteaza-ne!