Evenimente corporate

Evenimente de firmă cu stil

Palatul Brukenthal ar putea fi o locație plină de stil pentru conferința, seminarul sau petrecerea firmei din care faceţi parte. Încăperile din Oranjerie, dar și parcul vast, oferă posibilitatea unor condiții individualizate de desfășurare a evenimentelor. În timpul liber organizăm cu plăcere tururi ghidate prin parc, activități sportive sau excursii în împrejurimi.

Evenimente corporate

Puteți opta pentru o pregătire individuală şi flexibilă a evenimentelor conform dorințelor dvs. În Oranjerie vă stau la dispoziție două săli cu câte 60 și respectiv 120 de locuri.

Relaxare şi activităţi

Parcul baroc din Avrig, dar și împrejurimile din apropierea Munților Făgăraș se pretează foarte bine la activități de relaxare și recuperare.

Evenimente cu stil

Găsim soluții potrivite atât pentru petreceri private dar și pentru evenimente de firmă, cum sunt conferințele sau seminariile. În preţul de închiriere sunt incluse scaunele, husele pentru scaune, mesele şi feţele de masă, elementele de decor (sfeşnice, lumânări, stativ listă invitaţi, covor roşu).
În pregătirea evenimentelor ne orientăm după dorințele dumneavoastră.

Atmosfera magica

Încăperile se pot amenaja în funcție de necesitățile dumneavoastră. Desigur, punem la dispoziție şi instrumente de lucru pentru evenimente, dispunem de un flipchart, proiectoare video și ecrane. Pentru seminarii şi conferințe pregătim gustări, fingerfood şi băuturi, conform dorințelor dumneavoastră. Pentru prânz vă oferim cu plăcere și un bufet cu mai multe feluri de mâncare.

Relaxare

Aveți ocazia de a afla mai multe despre istoricul Reședinței de vară a baronului Samuel von Brukenthal, în cadrul unui tur individual (în limba română, engleză, franceză sau germană). De asemenea, organizăm pentru oaspeții noştri activități sportive, ghidaje prin oraşul Avrig, respectiv la Fabrica de Sticlă din Avrig sau excursii în munți, la Sibiu sau la Bisericile Fortificate ale sașilor transilvăneni.

Contacteaza-ne!