7 noiembrie 2015

Revelion la Palatul Brukenthal Avrig

BOSCH- SIBIU 2015_-342

 

A fost un an lung. S-au întâmplat multe şi bune şi rele. Dar în seara de Revelion nimic din toate astea nu mai contează. Este momentul în care trebuie trasă linie şi ridicat un pahar în cinstea noului an. De mâine începe un nou capitol în viaţa fiecăruia dintre noi. De mâine orice este posibil! Şi, pentru că un an nou trebuie întâmpinat ca un vechi prieten, atmosfera trebuie să fie potrivită.

Şi ce prieten nu s-ar simţi bine în momentul în care este întâmpinat în grădinile unui palat, la lumina unui foc de tabăra cu o ţuică fiartă, sau în restaurantul unui baron? Palatul Brukenthal de la Avrig te aşteaptă să întâmpini noul an alături de familie, prieteni, cunoscuţi şi necunoscuţi şi să vă bucuraţi împreună de intrarea în noul an.

Şi pentru că ştim că există multe superstiţii legate de intrarea în noul an, multe din ele referindu-se la mâncare, vă aşteptăm cu un meniu bogat inspirat atât din atmosfera barocă a locaţiei cât şi din tradiţiile populare din zonă. Vă invităm să vă delectaţi cu muşchiuleţ de porc împănat cu usturoi aprig şi bacon savuros curtat de cartofi gratin şi înnobilat cu sos de hribi. O veche credinţă spune că dacă vrei să înaintezi în noul an precum peştele prin apă, e musai că în noaptea dintre ani să mănânci peşte. De aceea le oferim invitaţilor noştri file de somon marinat cu ghimbir, spanac dezmierdat cu samantana şi Risotto armonizat cu legume. Toate acestea şi multe alte specialităţi vă aşteaptă să vă încânte printr-o simfonie de gusturi.

Pe timpuri, bărbaţii ieşeau în noaptea de revelion şi trăgeau cu pistoalele şi puştile în aer. Zgomotul se credea că alungă spiritele rele ale anului ce doar a trecut şi aduce noroc celor care trag în noul an. Din acest motiv, şi pentru că nici o petrecere de Revelion nu ar fi completă fără un foc de artificii, în ultima oră a anului vă oferim o explozie de culori pe cerul de deasupra palatului. Fiţi alături de noi pentru 2 nopţi de petrecere, de ţinut minte şi povestit tot restul anului.

 Vezi aici oferta noastră!

Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta la numerele de telefon 0269 523 111 sau
0726 234 417 sau la adresa de email rezervari@palatulbrukenthalavrig.ro