Nunți

Locul ideal pentru nunta de vis

Weeding presentation-page-001

 

Sunteţi în căutarea locului perfect pentru cea mai importantăzi din viaţa dumneavoastră? Reşedinţa de vară a baronului Samuel von Brukenthal este un cadru romantic şi elegant, potrivit nunţii dumneavoastră. Fotografiaţi-vă în faţa fațadei istorice a palatului, aruncaţi un bănuţ care să vă îndeplinească o dorinţă în bazinul fântânii arteziene sau întâmpinaţi-vă invitaţii cu un pahar de şampanie în splendoarea florilor din grădina olandeză.

Noi organizăm pentru dumneavoastră

Noi vă organizăm petrecerea aşa cum v-aţi închipuit-o. Comunicaţi-ne dorinţele dumneavoastră, iar noi le punem în aplicare. Cele două săli permit o amenajare flexibilă a spaţiului, pentru max. 120 de persoane. În funcţie de numărul de invitaţi puteţi petrece aici sau în aer liber, iar petrecerile mai mari se pot organiza într-un cort  de evenimente în parcul Reşedinţei. Personalul calificat pregăteşte în bucătăria noastră un meniu festiv pentru nunţi sau oferă un bufet rafinat, totul conform dorinţelor dumneavoastră.

Propuneri de meniuri, aranjamente florale şi elemente de decor

Putem realiza, la cerere, decoraţiuni florale sau ne putem ocupa de decorarea spaţiului, atât pentru o seară în doi cât și pentru evenimente mai ample.

 

Nunta de vis Alexandra si Alin

http://www.studioblitz.ro/filmare-nunta-pregatiri-palatul-brukenthal-alexandra-si-alin.html

 

Pentru informaţii şi rezervări, nu ezitaţi să ne contactaţi!

Pentru evenimentele de tip nunti, botezuri, cununii, cine festive si evenimente corporate nu acceptam inregistrarea in sistemul nostru a cardurilor Lyoness.