Companii

Evenimente de firmă cu stil

Palatul Brukenthal ar putea fi o locație plină de stil pentru conferința, seminarul sau petrecerea firmei din care faceţi parte. Încăperile din Oranjerie, dar și parcul vast, oferă posibilitatea unor condiții individualizate de desfășurare a evenimentelor. În timpul liber organizăm cu plăcere tururi ghidate prin parc, activități sportive sau excursii în împrejurimi.

Evenimente individualizate în parcul Brukenthal din Avrig

Puteți opta pentru o pregătire individuală şi flexibilă a evenimentelor conform dorințelor dumneavoastră. În Oranjerie vă stau la dispoziție două săli cu câte 60 și respectiv 120 de locuri. Încăperile se pot amenaja în funcție de necesitățile dumneavoastră. Desigur, punem la dispoziție şi instrumente de lucru pentru întâlnirile dumneavoastră, dispunem de un flipchart, proiectoare video și ecrane. Pentru seminarii şi conferințe pregătim gustări, fingerfood şi băuturi, conform dorințelor dumneavoastră. Pentru prânz vă oferim cu plăcere și un bufet cu mai multe feluri de mâncare.

Variantele de meniuri şi ofertele speciale pentru cazare
cu ocazia unui seminar sau al unei conferinţe găsiţi aici.

Relaxare şi activităţi

Parcul baroc din Avrig, dar și împrejurimile din apropierea Munților Făgăraș se pretează foarte bine la activități de relaxare și recuperare. Aveți ocazia de a afla mai multe despre istoricul Reședinței de vară a baronului Samuel von Brukenthal, în cadrul unui tur individual (în limba română, engleză, franceză sau germană). De asemenea, organizăm pentru oaspeții noştri activități sportive, ghidaje prin oraşul Avrig, respectiv  la Fabrica de Sticlă din Avrig sau excursii în munți, la Sibiu sau la Bisericile Fortificate ale sașilor transilvăneni.

Sala Restaurant

Sala festivă

Parlament 30 Persoane Parlament 100 Persoane
Teatru 50 Persoane Teatru 100 Persoane
Forma U 30 Persoane Forma U 50 Persoane
Bloc 18 Persoane Bloc 60 Persoane

Oferim condiţii speciale oaspeţilor care înnoptează la Palatul Brukenthal din Avrig. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe informații despre organizarea seminarului dumneavoastră.