Evenimente

Cadru cu stil pentru evenimentele dumneavoastră

Reşedința de vară Samuel von Brukenthal reprezintă o locație deosebită destinată organizării celor mai importante evenimente din viaţa dvs, pentru care ambianța barocă asigură un cadru clasic, elegant și unic. Clădirea Oranjeriei dispune de două săli festive, proaspăt renovate și amenajate complet, care încă păstrează farmecul baroc al întregului complex.

Evenimente de neuitat

  • Nunţi – Locul ideal pentru nunta de vis
  • Familie – Petreceri de familie de neuitat
  • Companii – Evenimente de firmă cu stil
  • Copii – Distracție pentru copii în parcul baroc

Ideal pentru petreceri private sau de firmă

Sala festivă dispune de o capacitate de 120 de locuri, iar sala mică (restaurantul) are o capacitate de  60 de locuri. De asemenea, în parcul Palatului Brukenthal există o zonă special amenajată pentru cei care doresc să vină cu cortul. Pentru diverse evenimente, vă putem pune la dispoziţie un cort cu o capacitate de 500 de locuri care va fi amplasat în grădina Reşedinţei de vară a baronului Samuel von Brukenthal. În pregătirea evenimentelor ne orientăm după dorințele dumneavoastră.

Găsim soluții potrivite atât pentru petreceri private, cum sunt nunțile sau zilele de naștere, dar și pentru evenimente de firmă, cum sunt conferințele sau seminariile. În preţul de închiriere a cortului sunt incluse scaunele, husele pentru scaune, mesele şi feţele de masă, elementele de decor (sfeşnice, lumânări, stativ listă invitaţi, covor roşu).

Pregătiri care respectă dorințele dumneavoastră

Ne ocupăm, la cerere, de muzică, fotograf, decoraţii, aranjamente florale şi foc de artificii, totul respectând gustul și dorințele dumneavoastră. Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați. Evenimente mai mari se pot desfășura la cortul amplasat în parcul Palatului.

 

Observaţie: Pentru fotografii profesioniste făcute în incinta Parcului se percepe o taxă de fotografiat în valoare de 100 de lei. Veniturile din această taxă se folosesc pentru amenajarea Parcului și a grădinilor.

Pentru evenimentele de tip nunti, botezuri, cununii, cine festive si evenimente corporate nu acceptam inregistrarea in sistemul nostru a cardurilor Lyoness.