Detalii legale

Detalii legale

S.C. Klingeis Consulting S.R.L.
Str. Gheorghe Lazăr nr. 39
555200 Avrig
jud. Sibiu
România

tel./fax: +40 269.523111
mobil: +40 726.234417
e-mail: office@palatulbrukenthalavrig.ro

Webdesign şi administrarea site-ului: www.pluspole.com

 

Informaţii de răspundere

Nu răspundem în nici un fel de conţinuturile link-urilor externe, de care răspund exclusiv operatorii lor. De asemenea, este exclusă orice responsabilitate pentru conţinuturile acelor pagini ale căror conţinut a fost modificat după introducerea link-ului. Pentru conţinuturi ilegale, eronate sau incomplete şi, mai ales, pentru pagubele rezultate din utilizarea sau neutilizarea lor, singurul răspunzător rămâne ofertantul paginii şi nu cei care fac referinţe la aceste pagini.

Confidenţialitatea datelor

Datele dumneavoastră vor fi stocate doar cu scopul de a vă putea contacta şi nu vor fi puse la dispoziţia terţilor. Atunci când vizitaţi site-ul nostru, IP-ul dvs. se protocolează şi se stochează sub forma unui cookie. Această informaţie însă se foloseşte doar pentru statistica noastră, folosind serviciile media “Google Analytics”, şi nu va fi facută publică sau transmisă terţilor.

Dreptul la revocare

Dacă ne-aţi pus la dispoziţie date personale, puteţi cere oricând ştergerea acestora. Doar datele care se folosesc pentru facturare şi pentru contabilitate nu se pot sterge.

Întrebări şi comentarii

Pentru întrebări, sugestii sau comentarii cu privire la confidenţialitatea datelor, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail: office@palatulbrukenthalavrig.ro.