Restaurant

Restaurantul în ambianţă barocă

Puteţi petrece clipe minunate în restaurantul din Oranjerie. Veți savura nu numai bucatele pregătite cu mare atenție, dar vă veți bucura şi de atmosfera romantică specifică restaurantului, ale cărei ferestre panoramice vă vor dezvălui o priveliște unică în grădina baroc. Dacă vremea permite, servim specialitățile noastre culinare și în aer liber, pe terasă.

Meniurile noastre pentru ocazii deosebite

În funcție de sezon sau cu prilejul unor ocazii deosebite vă oferim meniuri speciale la restaurantul din Oranjerie. Ofertele actuale pot fi găsite aici. Vedeţi şi meniul restaurantului (pdf, 4 MB).

Meniu Botez (descarcă PDF)

Meniu Banchet (descarcă PDF)

Meniu Brunch (descarcă PDF)

Preparate pe bază de căpşuni

 

Candle Light Dinner la Palatul BrukenthalCe aţi spune de un Candle Lights                         Dinner la Palatul Brukenthal?

Vă invităm să petreceţi o seară romantică alături de persoana iubită într-un cadru romantic, Palatul Brukenthal. Vă pregătim un meniu deosebit, la lumina lumânărilor! Vă asigurăm că veţi petrece momente de neuitat, într-o ambianţă barocă. Mai mult…

 

          Oferta valabila pe perioada sezonului de vara

 

A devenit deja o tradiție sa găsiți Gălbiori in meniul nostru de vara.

Gălbiorii sau Ciupercile Chanterelle sunt apreciate de nutritionisti pentru valoarea nutritiva ridicata. Indiferent cum sunt gatite – fierte in supe, preparate cu smantana, marinate sau coapte la cuptor – ciupercile sunt delicioase, sanatoase si hranitoare.

Puteți găsi in meniul nostru delicioase retete, de la supa crema de Gălbiori pana la Mușchi de vita Angus gratinat cu gălbiori in smântâna.

 

Va așteptam sa degustați produsele noastre in grădina Palatului Brukenthal din Avrig.

 

meniu_galbiori