Cazare

Camere de oaspeţi şi apartamente în Oranjeria barocă

În partea de sud a Transilvaniei puteți găsi un loc romantic, în care să vă petreceți concediul sau în care să evadați pentru scurt timp din cotidian. În mijlocul parcului baroc al Reședinței de vară din Avrig a lui Samuel von Brukenthal am amenajat pentru dumneavoastră nouă camere moderne de oaspeți. În cazul în care ne vizitați cu mașina, aveți la dispoziție o parcare, chiar în spatele Oranjeriei.

Specialităţi de casă la micul dejun

Noi vă preparăm un mic dejun delicios, pe care-l puteți servi pe terasa din grădina olandeză, înconjurați de flori și arbuşti înfloriți sau în restaurantul nostru. Savurați gemurile noastre de casă, siropurile, compoturile  sau legumele din producția proprie. Micul dejun se poate servi zilnic între orele 08:00 și 10:30.

Oferta online

Clienţii care rezervă o camera prin formularul nostru de rezervare beneficează de tarife speciale în fiecare luna! Vă aşteptăm cu drag!

V-am trezit interesul? Atunci, urmați linkurile și aflați mai multe detalii despre camere și apartamente, despre prețuri și ofertele de sezon.

 

 

In perioada 10 – 18 Septembrie 2017 vor avea loc in cadrul Orangeriei mai multe activitati de mentenanta si intretinere.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creeat in acest sens.